Primera setmana: tot correcte (o la majoria)

Bueno, ja hem passat la primera setmana d'escola. Ja hem conegut al nou profe de mates, que tot i que el primer dia a les seves esquenes li vam dir de tot, no és mal tio (o almenys no ho sembla).
Hem vist la quantitat de classes "no convencionals" que tenim, entre elles: tutoria d'orientació, tutoria de grup (filosofia 3/18), treball de recerca, història de l'art, i ètica.
De moment estic bastant satisfet amb tot el que portem, ja us dic. 
Això és pel cantó d'assignatures, més curricular, per anomenar-ho d'alguna manera.
Però d'altra banda, tenim la banda dels amics, de la classe. Tot allò que vaig dir de la classe en aquesta entrada ja no són veritat. És possible que alguna cosa hi romangui, però generalment ja no és cert. Aquest estiu s'ha format un grup amb uns quants de la classe, i és normal, com comprendreu, que si entre ells són molt amics, s'ajuntin amb ells. Fins aquí obvi.
Peroò hi ha hagut una altra gent que no ha pogut "entrar" al grup, i ara hi ha hagut una espècie de campanya de desprestigi per part d'aquesta gent. Per mí no és ni bo ni dolent, això. Cadascú té dret a pensar i a dir el que vulgui, i a estar amb qui vulgui també. Emperò, com a tots els conflictes, s'ha començat a suscitar un "odi" i una falta de respecte que, què voleu que us digui, no m'agrada un pèl. I diguem que les petites esquerdes de les que parlava a l'altre entrada ara ja són precipicis quilomètrics.
Per tant, i en resum, tot i que sigui un petit problema el desencadenant, ara ja no hi ha aquella unitat que, si no m'equivoco, costarà recuperar (si és que es recupera).
I jo què en penso? M'és igual. Jo vaig a l'escola a estudiar, i a final d'any marxaré. Serà difícil separar-se d'alguna gent, és clar, però també m'allunyaré de tots aquests problemes que si s'analitzen bé són tonteries com catedrals, per les quals no s'ha de perdre el temps.

Per cert, que quedi clar que això ho escric aquí per dir alguna cosa (incís: prometo que esta semana que viene haré la tercera parte de América Latina), i perquè sé que al Fotolog no puc, ja que si que ho llegeix gent. I en canvi, públic al blog no és que tingui massa, i menys encara que sàpiga català.

Ens veiem, doncs,
Sergio

Comments

  1. Jo llegeixo el teu blog i parlo català. Tens públic al teu blog xDD jajaj

    I això de aquesta gent es normal, passa sempre, no et preocupis, que lis donin ... Després del insti tenim la possibilitat d'anar a qualsevol lloc(India per exemple) i oblidar tot. xDD

    Cuidat

    ReplyDelete
  2. Sergi! Jo et llegeixo:)
    puf... sempre ha estat la classe bastant dividida, i vale, reconec que el "nostre grup" ens marginem una mica... pero que vols que et digui...(si vols que et digui perque ya si eso me lo preguntas xD) Bueno, que lo unic que vull es que tothom estigui be, perque es l'ultim any, i per molt que ens separem despres, costara, i ho anyorarem tot, i val mes anyorar bons moments que no dolents no?:)

    ReplyDelete
  3. Sergiooooooo! que no tinc costum de passar-me per aquí, però aquí hem tens. Mira de fet (mira em permetrás que escrigui malament, es que així vaig més ràpid, ho sento) Dons el que et deia, qe mira la classe mai ha estat del tot unida i de fet mai em quedat tots junts, i abns de que aqest estiu jo i mes gent coneixesim als altres, no quedavam amb tots, i amb aixo especifican vull dir, aqest estiu jo i mes gent ens em fet amb els de bsqet si, i ara resulta que carlos i emilio ens comensen a insultar, pero la cosa sq no tenen rao ni de posarse aixi pq ara qdem am ells, pq de fet abns de qdar am ells no qdavam mai am el emilio i carlos, i per tan, qe mes els hi dona am qui anem ara? i no es qe no puguin entrar, pq el qe tenim no es un grup tancat, sino som unes persones qe em compartit lestiu i qe duran aqest estiu per certes coses va apareixer aqest nom, pero sq tmpoc ens a de demanar permis per entrar o no! i saps? al flog van comensar a insultarnus a dir qe la classe estava dividida en grup de pau, cantoranas i yonki, pero sq.. pq san de posar aixi? o sigui aveure, a la classes ens portem be i ens fem am ells, smplemen qe a fora no qdem am ells, pero sq mai em qedat am ells i per tan ara qe anem am altra gen de fora d clase, qe mes els hi dona? qe cadascu faci el qe vulgui no? o sigui si anesim am ells i dspres de cuneixer els d bsqet els deixesim u entenc qe es posin aixi, pero sq mai em qedat em ells saps? llavors no tenen motiuuus! i ni mol menys per insultar la classe! i a mes a mes, despres dir que es broma i venir al colee de victimees. i saps? si la classe no estat mai unida i ells es qeixaven de qe no qdem tots junts, pero em dius quin curs ha qedat tota la classe junta? diria que no em sabries dir ni una. I sq ens podem portar be a clase, qe son 7 ores diaries duran 5 dies, pero dspres fora dl cole no qedem, pero aixo no implica qe no ens portem be i stiguem junts al cole.. nose crec sinceramen qe es van pasar i no tenen motius, i de fet si, si la clase ja tenia esqeredes dspres daixo nose com aura qedat! pero enfin, es el ultim curs aixi que sudare de tot aixo, cadascu seguira fent la sva fora del cole, pero dins intentarem estaar be, perque es lultim any i hi hagi mal rollos o no, son 12 anys junts, 12 anys junts vivint 7 hores diaries junts i es molt! i mira, tu potser no plores pero molts si, pq encara qe no magii fet molt amb alguns i sapiga qe am qi me fet mes els seguire veient, dspres dqest cuurs ja sera tot diferen i ja no hi haura les mateixes parides de grup i es trobara a faltar tot i malroollos, qe ja et dic son 12 anys jope! enfi aixo, que intentarem estar be, sudar de tots els malrollos i aprufita lultim any! alee.. me allargaat eeh? jajaja, fins dema sergio(L)

    att/MARINA

    ReplyDelete
  4. Dios, pedazo de coment que te han puesto xD

    Esque dices cuatro cosas polemicas y el publico viene corriendo xDD

    ReplyDelete
  5. No creo que sea eso, Víctor. Más bien es que la gente lee esto pero nunca aporta (xD), y sólo aporta cuando quiere. En realidad es respetable, aunque no lo comparta.

    El que està clar és que, sincerament, m'és exactament igual el que es faci. Jo l'any que ve marxo, i punt. Aprofitaré l'any i tal, i em farà pena acomiadar-me d'alguna gent (el Fran, el Toni, el Nil, el Carlos, i molts més), però puc assegurar que hi ha gent que, sincerament, no m'importarà no veure'ls a diari.
    I si us fa mal, no puc negar la realitat. Afortunadament, aquestes persones només són tres o quatre. Qui seran?

    Sergio

    ReplyDelete
  6. seergioo!!!
    jajaja, k krak, weno jo no escriure''correctament'' i menys pr internet. weno pos no se, aquet tema ja es va aprlar al seu moment, ja saps lo q penso.
    jeej
    weno comentat :)

    /nil15

    ReplyDelete
  7. El que pots fer és anar a Nom/URL en comptes d'anònim, i poses el teu nom i la direcció del teu Fotolog...
    OK?

    Sergio

    PD: I sí, ja sé el que penses.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts